Ontdek de gloednieuwe Beosound A5

Maak onvergetelijke herinneringen met de nieuwe Beosound A5. De allernieuwste speaker, bestaand uit natuurlijk aluminium en handgemaakt eikenhouten handvat, kan nu van jou zijn! Een gloednieuwe speaker met uitstekende kwaliteit die je van Bang & Olufsen gewend bent.

De A5 zorgt voor onvergetelijke geluidsbelevingen voor wel 12 uur lang snoerloze muziek en draadloos opladen voor je telefoon. De speaker is verpakt in een IP65 waterbestendige constructie die je overal mee naar toe kan nemen. Een perfecte speaker voor overal!

Geluid voor iedereen

De Beosound A5 kan aangepast worden aan de ruimte en is gemaakt voor gezelschap. Met drivers in alle richtingen is hij gemakkelijk te plaatsen in de ruimte. Daarnaast kan het geluid worden aangepast aan jouw voorkeuren. Op de bovenkant van de speaker bevinden zich bedieningselementen waardoor de speaker erg gebruiksvriendelijk is.

De speaker is verkrijgbaar in:

· Nordic Weave

· Dark Oak.

Mix. Match. Magie.

Wil jij altijd naar je favoriete muziek luisteren? Dat kan erg gemakkelijk. Bestuur de A5 met de Beolink app, Airplay 2, Chromecast, Spotify Connect of via Bluetooth 5.2. Verbinden met een extra speaker voor de ultieme beleving? Dat kan. De speaker kan aan andere speakers van Bang & Olufsen verbonden worden, zoals de Beosound 2 of de Beosound Emerge.

Kom langs bij Ynter Bang & Olufsen

Ben jij benieuwd naar de nieuwe Beosound A5 of één van onze andere producten? Kom dan langs in onze vestiging in Alkmaar, Haarlem, Amstelveen of Laren. Zien we jou snel?

Go to top