Officiële opening van de Bang & Olufsen Showroom Laren

Ynter Bang & Olufsen Laren kondigt met groot genoegen de officiële opening aan van de nieuwe showroom in het hart van Laren. Op zaterdag 17 juni bent u van harte welkom voor deze unieke audiovisuele ervaring.

Bang & Olufsen is een Deens merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige audio- en videoproducten, met focus op uitzonderlijk vakmanschap, geavanceerde technologie en tijdloos design. In het assortiment vindt u luidsprekers, televisies, geluidssystemen en hoofdtelefoons. De producten van de fabrikant staan bekend om hun opvallende esthetiek en naadloze integratie in een moderne levensstijl, waardoor Bang & Olufsen een symbool is van audiovisuele uitmuntendheid. Het uitgebreide portfolio van het merk garandeert dat zelfs de meest veeleisende klanten oplossingen op maat kunnen vinden, van eenvoudige hoofdtelefoons tot geavanceerde audio-video-installaties op basis van het volledige assortiment Bang & Olufsen-producten.

De Bang & Olufsen showrooms wereldwijd worden gekenmerkt door hun streven om bij elk bezoek een onvergetelijke ervaring te bieden. Het zijn plekken die uitgroeien tot uitzonderlijke ontmoetingsplaatsen, waar Scandinavisch design en de beste geluidskwaliteit samenkomen.

De officiële opening van Bang & Olufsen Laren vindt plaats op zaterdag 17 juni 2023 van 11.00 tot 17.00 uur aan de Nieuweweg 11b in Laren. Wees welkom in de wereld van Bang & Olufsen.

Tijdens het evenement op 17 juni kunt u kennismaken met de nieuwste producten van Bang & Olufsen. Laat uzelf verbazen door de unieke Beosound Theatre soundbar, de krachtige Beolab 90 luidsprekers en vele andere producten. In de showroom wordt u begroet door een team van experts op het gebied van audio en video, die hun passie, kennis en ervaring graag met u delen. Alle beschikbare producten bieden u een ongelooflijke geluidskwaliteit en omringen u met meeslepende ervaringen. Speciaal voor deze gelegenheid bieden wij aantrekkelijke aanbiedingen, alleen geldig op de dag van de opening. Maak bijvoorbeeld kans op een Beoplay HX, Beosound A1 of Beosound Explore.

Kom en ontdek een ruimte die u zal inspireren om de beste oplossingen in huis te halen. Zet de datum nu alvast in uw agenda, zodat u deze unieke ervaring niet mist.

Go to top