Love at first listen

Ga zitten en ontspan deze Valentijnsdag met actieve ruisonderdrukkende hoofdtelefoons, prachtig ontworpen oortelefoons of draagbare luidsprekers. Wat je smaak ook is er is altijd een speaker die bij je past – elk met een subliem geluid waardoor je weer helemaal verliefd wordt op je muziek.

Beosound EX

Comfort dat nooit opgeeft, dat is de Beoplay EX. Een volledig ergonomisch ontwerp biedt je volledige comfort. Door de zachte oordopjes kun je urenlang muziek luisteren samen met je partner.

Beosound A1

Dé perfecte speaker voor onderwerp tijdens jouw date op Valentijnsdag. De Beosound A1 biedt tot wel 18 uur speeltijd en is volledig stof- en waterdicht. Je kan dus overal genieten van romantische muziek.

Beosound Explore

Een duurzame bluetooth Outdoor-luidspreker met een 360 graden geluidservaring. De Beosound Explore is de beste speaker voor op avontuur met jouw Valentijn.

Wil je meer weten over de Love collectie? Kom dan langs in één van onze vestigingen in Haarlem, Amstelveen, Alkmaar of Laren. Onze specialisten staan je graag te woord.

Go to top