Beosound Theatre; high-end soundbar én televisie

Als je elk detail vanuit elke hoek hoort, kijk je niet alleen naar een film. Dan zit je erin.

Ervaar meeslepende Dolby Atmos surround sound en krachtige bassen zonder dat er extra boxen nodig zijn. Hoor dingen boven, onder en aan de zijkanten in de 3D-ruimte, volledig natuurgetrouw. Een coaxiaal middenkanaal zorgt voor kristalheldere spraak, zodat u geen enkel woord of gefluister mist. Zoals het moet zijn.

Al deze kracht in één strak, sculpturaal stuk dat naadloos integreert met elke tv -en met de Bang & Olufsen-app kost het slechts een minuut om in te stellen. Geniet thuis van een bioscoopervaring zoals de regisseur het bedoeld heeft.

GEEN ROMMEL, GEEN COMPROMIS

Technologie moet je geluidsbeleving versterken, niet je huis overnemen. Beosound Theatre volgt deze mantra door geen concessies te doen aan het ontwerp voor geluidskwaliteit en buiten de gebaande paden te treden. Deze simpele, slanke soundbar levert een meeslepende thuisbioscoopervaring zonder de gebruikelijke grote zwarte dozen en rommelige kabels.

U kunt elke tv in Beosound Theatre plaatsen, zodat u hem niet hoeft te vervangen als u besluit een nieuw scherm te kopen. Dankzij een groot aantal aanpassingsopties is hij ook gemaakt om te integreren met uw interieur. In ware Bang & Olufsen-stijl hebben we Beosound Theatre ontworpen als de kiel van een boot, bovenop een aluminium blad om de indruk te wekken dat uw tv in de lucht zweeft. Een vleugje magie dat ook een doel dient: het slim verbergen van de wirwar aan kabels om één vloeiende, mooie vorm te presenteren.

Slim. Stijlvol. Simpel. Alles wat u nodig hebt voor een bioscoopervaring is één luidspreker.

Gemaakt om generaties lang mee te gaan

Blijven goede dingen nooit lang onder ons? Beosound Theatre bewijst het tegendeel. Het is ontworpen om te worden bijgewerkt in plaats van vervangen, met software die in de loop van de tijd kan evolueren om nieuwe functies te bieden. Tijd voor een groter scherm? Schuif er gewoon een nieuw scherm in. Deze modulaire aanpak betekent dat Beosound Theatre de komende jaren een spannende bioscoopervaring zal blijven leveren.

Beosound Theatre is gebaseerd op het eigen Mozart-platform van Bang & Olufsen. Het beschikt over extra ruimte om de software in de loop van de tijd te laten evolueren met nieuwe updates en functies.

Beosound Theatre is gebouwd op geavanceerde audiotechnologie, maar respecteert ook het verleden. U kunt hem verbinden met klassieke Bang & Olufsen-luidsprekers uit de jaren 80, uw favoriete muziek nieuw leven inblazen en ze verheffen tot een meerkanaalsgeluidservaring.

Dit is een ongekende luisterervaring. Om generaties lang mee te gaan.

Vanaf nu verkrijgbaar in alle winkels van Bang & Olufsen Ynter.

Go to top