Beosound A9

Een oneindige cirkel van geluid, design en vakmanschap.

De A9 vult elke leefruimte met een vol en ruimtelijk geluid. Akoestisch gezien is hij in staat om prettige luistermomenten te combineren met een mooi gelijkmatig verspreide, krachtige geluids-ervaring. De invoering van de Active Room Compensation optimaliseert de geluidsprestaties op basis van de positie van de luidspreker.

Hoe uw interieur er ook uitziet, de A9 kan er fraai in opgaan of over-tuigend opvallen - aan u de keus. Als u iets aan uw interieur wilt veranderen, kunt het uiterlijk eenvoudig aanpassen met een cover ontworpen door de wereldwijd toonaangevende textielfabrikant Kvadrat of het type en kleur van de poten wijzigen in natuurlijk hout.

De A9 geeft u controle over het volume van de muziek door een soepele interactie: u hoeft alleen maar rustig uw hand over het oppervlak te laten glijden. Met een simpel tikje kunt u naar het volgende of vorige nummer gaan of uw muziek afspelen/pauzeren.

Verbind de A9 met uw favoriete muziekstreamingdienst en uw huis zal gevuld worden met een geweldige geluidskwaliteit. Stuur muziek naar elke ruimte door uw draadloze luidsprekers te koppelen en creëer een multiroom-ervaring.

De A9 ondersteunt Chromecast built-in, AirPlay 2 en Bluetooth.

Onder de motorkap:

  • 1 x 400 watt klasse D voor de lage tonen
  • 2 x 200 watt klasse D voor het middengebied
  • 2 x 200 watt klasse D voor volledig bereik
  • 2 x 150 watt klasse D voor de hoge tonen
  • De Beosound A9 is ook leverbaar met een muurbeugel
  • Er zijn losse covers te verkrijgen in diverse kleuren. Vanaf 130,- Euro.