Palatial

Krachtig en discreet.

Uit het oog maar nooit uit het hart. Geïntegreerde wandluidsprekers voor kamervullende muziekervaringen en discrete thuistheaters.

Het geluidspatroon van Palatial inbouwluidsprekers is uitzonderlijk breed en geeft u een uitzonderlijke flexibiliteit bij de plaatsing. In combinatie met een instelbare en zeer nauwkeurige geluids-spreiding, kan audio naar vrijwel elk luistergebied worden gestuurd.

Palatial inbouwluidsprekers zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Een standaardversie met 2 x 6,5” woofers en een variant met 4 x 6,5” woofers, voor wie op zoek is naar een extra krachtige ervaring.

Eenmaal geïnstalleerd, is het enige zichtbare deel van de Palatial inbouwluidsprekers het strakke en solide aluminium luid-sprekerrooster. Het gepolijste oppervlak reflecteert subtiel de omgeving, waardoor het rooster een luxueus maar onopvallend onderdeel van de muur wordt.

Het slimme montagesysteem zorgt voor een eenvoudige installatie en biedt de perfecte omstandigheden voor een optimale geluidsweergave, ongeacht de gebruikte constructiematerialen. Het rooster kan met magneten perfect op de luidspreker zelf worden bevestigd.

"Play it loud and wide"

De Celestial en Palatial speakers zijn ontwikkeld in samenwerking met Origin Acoustics. Het bedrijf werd meer dan vier decennia geleden opgericht door de oorspronkelijke uitvinders van het luidsprekerconcept voor inbouw in de muur / in het plafond en past perfect bij ons eigen audio- en designerfgoed.