Bang & Olufsen Ynter opent nieuwe winkel in centrum van Haarlem

Bang & Olufsen Ynter opent nieuwe winkel in centrum van Haarlem

Op 29 februari -inderdaad, schrikkeldag- hebben wij onze gloednieuwe winkel in het centrum van Haarlem mogen openen. Naast onze winkel in Alkmaar (1965) een prachtige stap naar een gewenste brede dekking in de kop van Noord-Holland.

Natuurlijk hadden (ook) wij er geen rekening mee gehouden dat we rond deze periode met zo'n enorme crisis te maken zouden krijgen, maar gelukkig kunnen we inmiddels melden dat de consument de weg naar onze prachtige nieuwe en lichte winkel goed weet te vinden. We hebben het gevoel écht wat toe te kunnen voegen in het drukke centrum, waar bijna alles te krijgen was... maar nog geen Bang & Olufsen.

We ontvangen veel positieve reacties, zowel op de winkeluitstraling als op het brede Bang & Olufsen assortiment. Mensen zijn vaak verrast dat onze artikelen vaak bereikbaarder zijn dan ze vooraf hadden gedacht.

Week op week merken we dat steeds meer mensen onze winkel bezoeken. Nu niet meer -alleen- uit nieuwsgierigheid, maar ook steeds meer om professioneel advies te krijgen en daadwerkelijk tot aankoop over te gaan. We hebben in regio Haarlem al heel wat huishoudens mogen voorzien van één of meerdere van onze geweldige artikelen en we zetten deze lijn met heel veel plezier en enthousiasme voort. Ondanks de moeilijke tijd hebben we het volste vertrouwen in de toekomst!