Hoofdtelefoons

Van 300 tot 800 euro

De hoofdtelefoons van Bang & Olufsen zijn ontworpen om geluid weer te geven zoals de artiest dat voor ogen staat; authentiek en krachtig, zonder tweaks of te zware accenten. Geluidskwaliteit waar je simpelweg geen genoeg van krijgt. Bang & Olufsen gebruikt voor zijn hoofdtelefoons uitsluitend met zorg geselecteerde top-materialen, zoals echt leder, geheugenschuim, titanium, geanodiseerd aluminium en zacht lamsvel. Het minimalistische design is opvallend stijlvol en de bediening supereenvoudig.

Hoofdtelefoons

Oortelefoon

Beoplay E8
 Sport

Beoplay E8 Sport

De E8 Sport heeft een krachtige B&O Signature Sound in alle weersomstandigheden en een toonaangevende batterijduur van in totaal zo'n 30 uur. De pasvorm kan worden aangepast en hij is ontworpen voor sport. De aanraakbediening is intuïtief en werkt perfect.

Prijs: vanaf 175,-

Meer informatie
Beoplay EQ

Beoplay EQ

De Beoplay EQ wordt geleverd met nieuwe innovaties en een luxe design die uw luisterervaring verbeteren met een indrukwekkende geluidskwaliteit en een upgrade in comfort. Met True Hybrid Active Noise Cancellation elimineert hij op zeer effectieve wijze omgevingsgeluiden om afleiding te voorkomen. De Beoplay EQ zit stevig en is perfect om thuis te werken of te reizen.

Prijs: vanaf 299,-

Meer informatie
Beoplay EX

Beoplay EX

Comfort dat nooit opgeeft. Geluid dat u altijd oppikt. Beoplay EX brengt u dichter bij de artiesten waar u van houdt - waar u ook gaat, wat u ook doet.

Prijs: vanaf 399,-

Meer informatie

Hoofdtelefoon

Beoplay HX

Beoplay HX

De grenzen tussen werk en privé zijn dynamischer dan ooit - het huis is een knooppunt geworden voor alles. Het precieze, meeslepende geluid en de adaptieve actieve ruisonderdrukking, de comfortabele pasvorm en de indrukwekkende batterijprestaties van de Beoplay HX-hoofdtelefoon helpen je kalmte in het lawaai te vinden - en controle te krijgen over je tijd en ruimte.

Prijs: vanaf 399,-

Meer informatie
Beoplay Portal (Gaming)

Beoplay Portal (Gaming)

Beoplay Portal is een krachtige, comfortabele hoofdtelefoon die is ontworpen om harmonieus in uw leven te passen, of het nu gaat om gamen, naar muziek luisteren of tijdens een telefoongesprek. Maak draadloos verbinding met uw pc om tijdens kantooruren te commu-niceren en naar muziek te luisteren, oproepen op uw telefoon te beantwoorden en een volledige game-ervaring te beleven met naadloze Xbox-connectiviteit wanneer het tijd is om te ontspannen.

Prijs: vanaf 399,-

Meer informatie
Beoplay H95

Beoplay H95

De H95 is afgestemd door onze toonaangevende geluidstechnici en levert uitstekende geluidsprestaties met titanium drivers en een perfecte draadloze Bluetooth 5.1-verbinding. Met de elegante en intuïtieve gebruikersbediening kunt u in een hand-omdraai schakelen tussen ruis-onderdrukking en transparantie-modi en andere functies bedienen.

Prijs: vanaf 899,-

Meer informatie