Wereldmerk in hartje Haarlem!

Wereldmerk in hartje Haarlem!
Muziekliefhebbers weten het al jaren: met de apparatuur van Bang & Olufsen zijn zelfs de kleinste details in muziek loepzuiver te horen. "Onze producten zorgen echt voor een ervaring, het is alsof je er zelf live bij bent", zegt Albert Sebel, storemanager van Ynter. Deze audiovisuele winkel, die partner is van het befaamde Deense merk, is nu een jaar gevestigd in het hart van Haarlem. Door corona een moeilijk jaar, maar toch hebben heel wat mensen de winkel inmiddels weten te vinden. 

Het valt niet mee om vandaag de dag een nieuwe winkel te openen, zeker niet als deze door corona het grootste deel van het jaar niet open kan voor klanten. “Veertien dagen hebben we zonder corona mogen draaien,” verzucht Sebel, “De verkoop was grillig, maar gelukkig stabiel ondanks het feit dat de wereld op zijn kop staat. Natuurlijk konden we onze producten wel online verkopen, maar dan mis je toch de juiste beleving. De geluidskwaliteit en het design van Bang & Olufsen kun je alleen maar goed beleven als je het zelf ziet, hoort en voelt. Een goed stuk muziek kan je raken en emotie opwekken als het op de juiste manier wordt weergegeven en dat kan nooit via de website. Gelukkig konden we wel bij onze klanten langs om ze thuis advies te geven. Zo kunnen we gelijk beter inschatten waar behoefte aan is en wat de mogelijkheden voor installeren ter plekke zijn.” 

Momenteel is het gelukkig ook weer mogelijk om de winkel op afspraak te bezoeken. Een fijne plek. Omdat er veel daglicht naar binnen valt, is er echt een huiskamergevoel. Fijn is ook dat er geen overdaad aan producten is. Dat zorgt voor overzicht. B&O blinkt uit door zijn ontwerpen, de designs van speakers en tv’s zijn een lust voor het oog. "Het is echt een sieraad in je huis", vindt Sebel. "De afwerkingskwaliteit is top of the bill en zeker op designgebied is Bang & Olufsen nergens mee te vergelijken. Het merk biedt echt een beleving, de beelden op onze televisies zijn zo helder en hebben zoveel diepgang, dat je je in een bioscoop waant. Ik kan iedereen van harte aanraden om dat eens zelf in onze winkel te komen ervaren". 

Eigenaar Dorus Granneman vult aan: “Bang en Olufsen is baanbrekend qua design en gebruik van materialen. Mensen zien het vaak ook als onderdeel van hun interieur. Bovendien levert het alleroudste audiomerk ter wereld al 96 jaar topkwaliteit als het om geluid, beeld en bediening gaat. Het is touch and join, je hebt alleen een stopcontact en wifi nodig voor de speakersystemen. Vervolgens kun je van de woonkamer uitbouwen naar de keuken en naar andere plekken in je huis. Het is bijna net zo makkelijk als het licht aan doen.” Bijkomend voordeel is dat versterkers in de speakers zijn ingebouwd. De oplossing voor een bioscoopgevoel bij het kijken naar de televisies zit hem in de tv gekoppelde soundbar. 

Ontdek het merk Bang & Olufsen
Bang en Olufsen stond bekend als een duur en exclusief merk. Dat is allang niet meer zo. Kwalitatief hoogstaande apparatuur is in alle prijsklassen voor alle doelgroepen bereikbaar. Dat komt omdat kwaliteit in het DNA van Bang & Olufsen zit. "Het is echt een beleving. Maak snel een afspraak en stap de wereld in die B&O heet!", besluit Sebel.