Beosound Shape

Modulair, aan de muur gemonteerd luidsprekersysteem.

Beosound Shape is een modulair luidsprekersysteem voor design-bewuste muziekliefhebbers. Hangend als een uniek kunstwerk, levert het een meeslepende geluidsopvoering en de mogelijkheid om de akoestiek van uw kamer te verbeteren met zijn ingebouwde geluiddempers.

Bereid je voor op een innovatieve en sociale muziekervaring die ‘de band’ rechtstreeks naar je kamer haalt. Beosound Shape maakt slim gebruik van een opstelling met meerdere luidsprekers om een ​​concertachtige perceptie van zanger en instrumenten te leveren. Boek een demo, om de sensatie te voelen.

Een slechte akoestiek maakt zelfs de mooiste kamer onaangenaam om in te vertoeven. Verlicht het probleem door akoestische demptegels te integreren wanneer u uw Beosound Shape ontwerpt.

In het hart van het systeem ligt onze Beosound Core-connecti-viteitshub. Een kleine ingebouwde box waarmee u muziek recht-streeks vanaf uw telefoon of tablet kunt streamen via ingebouwde Chromecast, Apple AirPlay 2 en Bluetooth. Beosound Shape is meer dan alleen een draadloze speaker. Het is een compleet audiosysteem dat kan bogen op maar liefst 44 individuele luidsprekers die uw digitale muziek in rijke en hoge resolutie audiokwaliteit afspelen.

Custom Design

Keuken? Directiekamer? Hotel? Restaurant? Met de uitgebreide kleurkeuzes en het modulaire ontwerpconcept kan de BeoSound Shape worden aangepast aan iedere woon- of werkruimte en deze naar een hoger niveau tillen.