Beosound Level

Superieur geluid dat is gemaakt om te bewegen.

De Beosound Level biedt ongeëvenaarde audio voor thuis.

Een krachtige opstelling met vijf drivers levert meeslepend geluid met een volledig bereik dat zich aanpast op basis van de oriëntatie van de spreker. Ontdek een dynamische bas wanneer deze plat wordt neergelegd, ongeëvenaarde helderheid wanneer u rechtop staat of een omhullend geluidsbeeld bij wandmontage.

Actieve ruimtecompensatie stelt de Beosound Level in staat de audiokwaliteit aan te passen aan elke ruimte; groot, klein, druk of schaars. Het resultaat: altijd een duidelijke, gedetailleerde luisterervaring.

Een magnetische stekker zorgt voor een naadloos oplaadproces en de krachtige batterij biedt tot 16 uur speeltijd. Geef de Beosound Level met trots een mooi plekje dankzij het hoogwaardige aluminium frame en de IP54 stof- en spatwaterbestendigheid. Luister in de keuken, badkamer, op het balkon of waar je stemming je ook brengt.

Verkrijgbaar in 2 schitterende uitvoeringen (zie specificaties).

Kenmerken:

Een draagbare wifi-luidspreker die -altijd en overal- superieur geluid levert. De Beosound Level past zich aan zijn positie en omgeving aan voor een onberispelijke luisterervaring, overal in huis.