Beosound Edge

Een compacte en krachtige draadloze luidspreker.

De Beosound Edge is gekalibreerd om de kracht van uw aanraking af te lezen. Daardoor is het volume aan te passen door de luidspreker heen en weer te rollen.

Deze luidspreker is zowel geschikt voor feestjes als voor rustige luistermomenten. Het innovatieve 'Active Bass Port'-ontwerp zorgt ervoor dat de geluidsuitvoer voortdurend verfijnd blijft klinken, ongeacht het volumeniveau. De Beosound Edge ziet er in tegen-stelling tot een normale luidspreker meer als een modern kunstwerk uit. Voor het perfect ronde frame moesten we weer een nieuwe stap maken in onze expertise op het gebied van aluminium.

Een luidspreker die uw aanwezigheid voelt. Als u in de buurt van de luidspreker komt, komt de Beosound Edge tot leven – de gebruikersinterface licht op dankzij nabijheidssensoren. U kunt nummers starten, stoppen en overslaan met een enkel tikje op het aanraakgevoelige aluminium oppervlak.

De Beosound Edge produceert geluid in drie richtingen. Door het geluid af te spelen via een van de zijden van de luidspreker, kunt u het richten, wat een intieme luisterervaring oplevert. Wanneer de True360 omnidirectionele modus wordt geselecteerd, vult het geluid de hele ruimte.

Multiroom:

Apple AirPlay 2, Chromecast en Beolink Multiroom-technologieën zijn geïntegreerd en gereed zodat u een draadloze Multiroom-opstelling kunt creëren met de Beosound Edge.