Beosound Balance

Geluidssculptuur.

Draadloze luidspreker met dynamische akoestische prestaties en stijlvol ontwerp. Geïnspireerd op interieurobjecten en het gebruik van zachte, aantrekkelijke en met zorg samengestelde materialen, kleuren en afwerkingen, zoals natuurlijk massief eikenhout, naadloos gebreid textiel en nauwkeurig vervaardigde aluminium componenten.

Met een duidelijk in twee componenten opgedeelde vorm is de Beosound Balance een luxueus ontwerp, vormgegeven als een interieurobject, met een zacht silhouet dat sierlijk balanceert op een basis van natuurlijk hout. De Beosound Balance heeft de optimale afmetingen om op elke plek tot zijn recht te komen. Daar waar hij het beste in uw interieur past kan hij geplaatst worden en levert hij altijd een superieure geluidsbeleving.

Een tactiele gebruikersinteractie-ervaring, een subtiele look door licht-door-aluminium en een vleugje magie met ingebouwde nabijheidssensoren om u te verwelkomen wanneer u de Beosound Balance benadert voor interactie – de bedieningselementen verschijnen dus alleen wanneer dat nodig is. Wanneer u van de Beosound Balance wegloopt, dimmen de bedieningselementen weer, waarna slechts het prachtig vervaardigde aluminium oppervlak zichtbaar blijft.

Kenmerken:

  • Uiterlijke schoonheid. Krachtige geluidsprestaties
  • Verschillende geluidsmodi in één; van kamervullend tot gefocust geluid
  • Zacht silhouet. Eerlijke, natuurlijke materialen
  • Verwelkomt u met een menselijke touch