Beoplay E8 Sport

Ontworpen voor sport.
De Beoplay E8 Sport is een eersteklas draadloze oortelefoon die is ontworpen voor sport en beschikt over de krachtige Bang & Olufsen Signature Sound. Met waterdichtheidsniveau IP57 en een stevige, aanpasbare pasvorm biedt hij een krachtige muziekervaring in alle weersomstandigheden en omgevingen, en zorgt hij voor een hoger prestatieniveau. De E8 Sport maakt gebruik van de nieuwste Bluetooth 5.1-technologie en biedt tot 30 uur totale speeltijd, waarmee iconische esthetiek perfect in balans is met technologische efficiëntie. 
​Muziek beweegt ons emotioneel en fysiek – De Beoplay E8 Sport levert hoogwaardige audio die zorgt voor een zekere dynamische energie waardoor u een stapje verder gaat. Creëer uw gepersonaliseerde geluidservaring met Beosonic en sla de instellingen op voor later. Activeer de Transparantiemodus om de wereld om u heen te horen tijdens het sporten op drukke plekken, zoals stedelijke omgevingen. De vier ingebouwde microfoons zorgen voor een uiterst heldere gesprekskwaliteit, waar u ook bent. 
De batterij van de E8 Sport gaat lang genoeg mee om al uw doelen te halen. Eén keer opladen laat u tot 7 uur aanhoudend muziek luisteren. En met de compacte oplaadcassette waarmee u nog 3,5 keer kunt opladen, wordt de totale speeltijd tot over de 30 uur getild. 
Kenmerken: 
  • Krachtige Bang & Olufsen Signature Sound
  • Voor alle weersomstandigheden dankzij IP57-certificering
  • Moeiteloze draadloze ervaring met aptX en Bluetooth 5.1
  • Toonaangevende batterijduur van in totaal maximaal 30 uur
  • Aanpasbare pasvorm, ontworpen voor sport
  • Intuïtieve aanraakbediening