Beolab 90

Misschien wel de meest geavanceerde digitale luidspreker ter wereld. Ongekende kracht en akoestische prestaties passen zich naadloos aan uw leefruimte en luistermodi aan.

Drie jaar ontwikkeling; Beolab 90 is het hoogtepunt van onze wildste dromen. Met maar liefst 8.200 watt per speaker is dit verreweg de krachtigste geluidservaring die we ooit hebben gecreëerd.

We maken iedere set van deze ongelooflijke luidsprekers alleen op bestelling en passen het uiterlijk aan uw voorkeuren aan.

Van de positie en oriëntatie van de drivers tot de plaatsing van de koelribben; alles is gevormd om de prestaties te optimaliseren. Het gedurfde ontwerp is gebaseerd op een complexe aluminium behuizing die meer dan 65 kg. weegt om zijn oerdegelijke structuur te creëren. Toch geeft de gebogen houten basis de speaker een bijna zwevend uiterlijk. In een subtiel contrast met de massieve kern, strekt de stof zich uit als zeilen op aluminium balken en zweeft subtiel boven de hardware.

Gemaakt voor flexibele woonruimtes, dit is een luidspreker die de luisteraar altijd centraal stelt. Met onze Beam Direction Control-technologie kunt u een van de vijf richtingen definiëren als het akoestische front, waardoor u geluid op maat over uw hele kamer krijgt.

Onder de motorkap:

Beolab 90 bevat maar liefst 18 premium drivers, 14 kanalen ICE-power versterkers en 4 extra klasse-D versterkers.

Maar liefst 8.200 Watt aan muzikale kracht en precisie... per speaker!