Beolab 50

The future of Sound.

Vanaf het magische moment dat de Acoustic Lens majestueus 'opstijgt', weet je dat het podium klaar is voor een buitengewone prestatie.

Bereid je voor op echt in het oog springende uitvoeringen op alle manieren waarop je thuis van geluid geniet: audiofiel luisteren, zorgeloos muziek spelen en buitengewone filmische ervaringen.

Het maken van een vlaggenschip-luidspreker, zoals de Beolab 50, is een compromisloze aangelegenheid. Het omvat een zorgvuldig proces dat meer dan negen decennia van niet-aflatende toewijding aan design en akoestische innovatie in ere houdt.

Met zijn verstelbare akoestische lens kan de Beolab 50 de geluids-weergave aan zijn publiek aanpassen. Voor een goede luisterplek trekt de lens samen en stuurt een directe geluidsbundel naar je luisterplek. Met een huis vol gasten gaat de lens open voor een kamervullend optreden.

Onze innovatieve 'Active Room Compensation-technologie' meet het akoestische gedrag van uw kamer in verschillende luisterruimtes. De gegevens worden gebruikt om een ​​aangepaste set filters voor uw Beolab 50 te maken, afgestemd op uw persoonlijke luister-gewoonten.

Kenmerken:

Hoogwaardige actieve luidspreker die radicale audiotechnologie combineert met sierlijke esthetiek en nauwgezet vakmanschap.

Maak kennis met een draadloze luidspreker die ongeëvenaard presteert in elk luisterscenario. Bereid je voor op uitzonderlijke uitvoeringen van muziek en filmische soundscapes, mogelijk gemaakt door gepatenteerde Bang & Olufsen-technologie.