Beolab 28

Adaptieve draadloze luidsprekers.

De Beolab 28 is slanker, slimmer en verrassender dan welke stereoluidspreker dan ook die u eerder heeft ervaren. Plaats hem overal in huis, stream alles wat je maar wilt direct en laat je onderdompelen in krachtig studiogeluid dat zich aan je ruimte aanpast. Alles in een prachtig elegante vorm die met één aanraking kan worden bediend.

Een draadloze luidspreker die thuisstereo opnieuw vormgeeft. De Beolab 28 past zich aan elke leefruimte aan om het meeste te halen uit elk muzikaal moment. Word volledig ondergedompeld in groots studiogeluid en uitzonderlijke beeldvorming die zich aanpast aan de kamer en uw positie, waardoor -te allen tijde- een onberispelijke audiokwaliteit wordt gegarandeerd.

Met ingebouwde muziekstreaming kunt u alles direct afspelen, terwijl een geïntegreerde interface u volledige controle geeft met slechts één aanraking. Al deze kracht komt in een prachtig slanke vorm die overal kan worden geplaatst, gemaakt van de beste materialen, waaronder massief hout en aluminium uit onze eigen Factory 5.

Kenmerken:

  • Geluid van studiokwaliteit met uitzonderlijke stereobeeldvorming.
  • Ingebouwde draadloze streaming met hoge resolutie.
  • Het geluid past zich automatisch aan uw ruimte aan.
  • Slank van vorm. Kan aan de muur of op de vloer worden geplaatst.
  • Opgebouwd uit hoogwaardige materialen met een uitbreidbare connectiviteitsmodule.