Beolab 19

Gegarandeerde kwaliteit.

U kunt de Beolab 19 overal plaatsen waar u maar wilt. De subwoofer is uitgerust met de innovatieve draadloze WiSA-technologie, die een ongekende mate van stabiliteit en precisie brengt in uw audio-installatie thuis. Deze sluit uiteraard naadloos aan op alle WiSA-compatibele luidsprekers en tv's.

Waar de meeste andere subwoofers zijn ontworpen met een onaangename esthetiek, brengt de Beolab 19 zijn eigen kenmerkende stijl naar uw omgeving. De geometrische vorm en de solide aluminium buitenkant zorgen voor een sculpturaal uiterlijk, trouw aan het krachtige karakter.

De BeoLab 18 is het resultaat van een compromisloos geloof in de hoogste en meest nauwkeurige normen op het gebied van vakmanschap en technologie, met respect voor het origineel; de BeoLad 8000.

Voeg extra diepte toe en ontdek nieuwe details in films en muziek met deze progressieve subwoofer. Het is niet alleen het onderscheidende ontwerp dat de Beolab 19 zijn impact geeft. Elk technisch detail is ontworpen om de precieze emoties vast te leggen, zelfs in de laagste frequenties.

AKOESTISCHE BALANS

In tegenstelling tot traditionele subwoofers blijft de BeoLab 19 ongelooflijk stil door de trillingen van de twee luidspreker-drivers te balanceren en tegen elkaar op te heffen.