Beolab 18

Akoestisch kunstwerk.

Ontdek de onberispelijke ervaring van draadloos Bang & Olufsen-geluid. De luidspreker heeft slechts één voedingskabel nodig om te presteren en biedt ongelooflijke mogelijkheden om het plezier van meerkanaals draadloze audio in uw huis te ontketenen.

De slanke luidspreker laat een verrassend kleine voetafdruk achter. Het is ontworpen om bijna overal te passen en op te gaan, ongeacht of u op zoek bent naar een vrijstaande vloerspeaker, deze in een hoek wilt stoppen of aan uw muur wilt hangen als een kunstwerk.

De aluminium pilaar balanceert bijna magisch op zijn puntige basis, terwijl de bewerkte houten lamellen het geluid door je kamer lijken uit te waaieren in harmonie met de akoestische lens bovenop. Ontmoet design en engineering in perfecte harmonie.

Achter zijn prachtige uiterlijk zit de Beolab 18 vol met geavanceerde audiotechnologieën. Adaptive Bass Linerization past automatisch de basprestaties aan op wat je speelt, terwijl de kameraanpassingsfunctie het geluid optimaliseert op basis van de plaatsing van je luidspreker.

Kenmerken:

De Beolab 18 is een verbluffend technisch ontwerp met audioprestaties als kern. De akoestische lens verdeelt de bovenste frequenties gelijkmatig in een horizontale boog van 180 graden, waardoor een superieure geluidservaring door uw kamer wordt geboden, niet alleen voor uw luidspreker.