Beosound Theatre

Minutieus uitgekiende high-end soundbar

De Beosound Theatre bouwt voort op de Beam Width en Beam Direction Control die werden ontwikkeld voor de Beolab 90-luidsprekers (dat is volgens de fabrikant het paradepaardje van Bang & Olufsen): de nieuwe driedimensionale geluidsrichting met de unieke (en binnenkort gepatenteerde) combinatie van direct-, side- en up-firingluidsprekers waarbij alle luidsprekerdrivers samenwerken om geluid te produceren en ook de stralingsbreedte en -richting ervan te beheren.

BEOSOUND THEATRE
Ongehoord. Tot nu.

Alle kracht, helderheid en onderdompeling van een opstelling met meerdere luidsprekers. Maar dan wel van één prachtige soundbar die naadloos aansluit op elk scherm. Geen zwarte dozen, geen wirwar van kabels. Beosound Theatre vindt opnieuw uit wat de thuisbioscoopervaring kan zijn

KRACHTIG SURROUNDGELUID
Ogen voor. Overal oren.
Beosound Theatre leidt niet alleen van voren. Twaalf aangepaste drivers sturen geluid boven, onder en naar de zijkanten van je scherm, waardoor een complete ruimtelijke ervaring ontstaat die je onderdompelt in het moment. Een coaxiaal middenkanaal zorgt voor heldere en heldere spraak, zodat je geen woord of gefluister hoeft te missen. Absolute trouw is thuisgekomen.

NAADLOZE INTEGRATIE
Geen rommel. Geen compromis.
Geen zwarte dozen die het scherm blokkeren. Geen kabels die uw ruimte vervuilen. Dit is verbluffend eenvoudig thuisbioscoopgeluid. Of het nu aan de muur of op de vloer is gemonteerd, Beosound Theatre integreert met elke tv door middel van elegante, verstelbare vleugels die een perfect silhouet creëren voor elke set.

EVOLUEERT IN DE TIJD
Voor toekomstige generaties
Goede dingen duren nooit? Beosound Theatre bewijst het tegendeel. Het is ontworpen om te worden bijgewerkt in plaats van te worden vervangen, met software die in de loop van de tijd kan evolueren om nieuwe functies te bieden. Tijd voor een groter scherm? Steek er een nieuwe in. Deze modulaire aanpak betekent dat Beosound Theatre de komende jaren een wervelende bioscoopervaring zal blijven bieden.

MOOIE, DUURZAME MATERIALEN
Tijdloze kwaliteit
Gemaakt met materialen die even mooi als duurzaam zijn, bewijst Beosound Theatre dat goede dingen lang meegaan. Er is de tijdloze touch van aluminium, vervaardigd in onze legendarische Factory 5. En massief eiken of stoffen bekledingen die je in de loop van de tijd kunt veranderen. Dit is stijl en duurzaamheid, verenigd.

OP NABIJHEID GEBASEERDE GEBRUIKERSINTERFACE
Licht op als je in de buurt bent
Stap dicht bij Beosound Theatre en de minimale interface komt tot leven. Gebruik het glazen aanraakscherm om je muziek te verkennen, je presets te kiezen of te koppelen met een Bluetooth-apparaat. Dit alles, met slechts een aanraking.

EENVOUDIG AAN TE PASSEN
Voer de show uit
Beosound Theatre is gemaakt om naadloos te passen bij uw tv en uw kamer. Kleuren, materialen, positie - ze passen zich aan uw visie aan. Wil je het ter plaatse zien? Met onze augmented reality-app kun je je set-up thuis perfectioneren, zonder ooit de bank te verlaten.

STREAMEN EN VERBINDEN
Een sonisch middelpunt
Scherm uit? Theatre streamt nog steeds de muziek waar je van houdt. Naadloos verbonden met andere luidsprekers via Beolink, Chromecast, Spotify Connect en Airplay, wordt het een hub voor het geluid van je huis.